AZ CENTRUM Havlíčkův Brod - Středisko volného času Zařízení je příspěvkovou organizací zřizovanou Městem Havlíčkův Brod

26.11.2022 Vánoční věncobraní

pátek, 4. listopadu 2022
1259_vanocni_vencobrani_1.jpg
Přijďte si s námi udělat radost, načerpat vánoční energii a setkat se s ostatními tvořivými dušemi.
 
9.00 - 13.00 workshop s dětmi  700,- Kč
14.00 - 18.00 workshop bez dětí 600,- Kč

 

Přihlášení ZDE v sekci Akce

Víme, že jsou Vánoce ještě za rohem, ale už teď pro Vás chystáme vánoční tvoření, které na vás dýchne tu pravou atmosféru, na kterou se těšíme celý rok. Každý z nás má nějaké krásné vzpomínky na Vánoce, ať už ty z dětství nebo z dospělosti. Spousta z nás by jistě zmínila společné zdobení vánočního stromečku, pečení cukroví nebo zapalování svíček na adventním věnci. No a to je přesně to, co pro vás chystáme!
 
Na tomto provoněném a atmosférou přímo nasáklém workshopu si společnými silami vyrobíme vánoční věnec, který pak můžete použít jako věnec adventní nebo třeba k dekorování dveří. Naučíme se základy vinutí věnců, osvětlíme si moderní trendy v dekorování a povíme si něco málo o použitém materiálu. Můžete se těšit na skvělou atmosféru již adventního víkendu, dobrý čaj a kávu, víno a nějaké ty vánoční dobrůtky.
 
Je pro nás samozřejmě také důležité, aby se tyto krásné vzpomínky posouvaly z generace na generaci, aby si i naše děti pamatovaly, kde je kouzlo Vánoc. Z tohoto důvodu je jeden z workshopů určen na tvorbu adventního věnce i s dětmi, které budou vítány a aktivně zapojeny do výroby a tvoření