AZ CENTRUM Havlíčkův Brod - Středisko volného času Zařízení je příspěvkovou organizací zřizovanou Městem Havlíčkův Brod

3.12.2022 AROMA - JÓGOVÝ WORKSHOP

sobota, 5. listopadu 2022
1260_aroma-jogovy_workshop_1.jpg
ROMA-JÓGOVÝ WORKSHOP ( s možností hlídaní dětí v herně, prosím uveďte do poznámky, zda využijete hlídání dětí, popř. kolik let je dítěti ) 
s Annou Mothejlovou a Ivou Petrovou. 
 
9.00 - 12.30 jednotná cena 350 Kč
 
Přihlášení ZDE v sekci Akce
1. Aroma workshop  9.00 - 10.30 - Uvědom si své potřeby: co je aromaterapie, jak funguje, bezpečnost používání éterických olejů, povídání o základní sadě olejů, které jsou bezpečné i pro děti (bez kontraindikací), což je pro maminky klíčové + otázky a odpovědi. Dále vám Anička vysvětlí základní principy míchání vlastní aromasměs  (30ml na nějaké své osobní téma : intuitivní, duševní i zdravotní prevence). Vlastní aromasměs ( nebo směs, jako dárek pro někoho) si budete moci nakomponovat po lekci jógy ( platba za aromasměs bude probíhat až na místě od 200,- Kč podle počtu kusů).
 
2. Jógový blok 10.30 - 11.30  - Uvědom si své tělo
 
3. Meditace - Propoj tělo i ducha: Aromaterapeutické meditace kterou vás provede Anička za  pomoci šamanského bubnu. Uvědomění si těla, prouděním energie v těle a hluboké uvolnění. 
 
4. Možnost namíchání s své vlastní směsi ( společné sdílení u čaje,nebo kávy).
Všichni účastníci obdrží krátký text se základními informacemi o aromaterapii, doporučené používání a pod. Na celé dopoledne je přichystané i hlídání pro děti.